Tehotiimiin haetaan uutta jäsentä!

Harmonian tytöillä on kädet olleet niin täynnä töitä viimeaikoina, että haemme nyt tiimiimme uutta jäsentä! Haku laitettiin virallisesti päälle ja työpaikkailmoitus on tarkemmin katsottavissa allaolevasta linkistä:

KATSO TÄSTÄ TYÖPAIKKAILMOITUS PARHAASEEN TIIMIIN ❤

Toivoisimme tiimin uuden jäsenen luonnollisesti olevan yhtä ihana ja elämäniloinen kuin myö muut täällä Harmoniassa 🙂 Ensisijaisesti haemme kosmetologia/jalkahoitajaa mutta jos vapaalla jalalla sattuu olemaan sellainen henkilö, joka on myös parturi-kampaaja ja osaa tehdä ripsienpidennyksiä / ja-tai geelilakkauksia niin hei laita välittömästi hakemus!

Ehdotonta plussaa on jos taidat sujuvan suomen kielen lisäksi englantia sekä norjaa/ruotsia. Espanjan osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta täällä elämää rakentaessa se auttaa asioita ja tottakai täältä löytyy kielikouluja. Asiakaskuntamme on pääsääntöisesti pohjoismaalaisia, joten siitä syystä ruotsin/norjan kielen taito olisi tärkeää. Meillä on vakaa asiakaskunta ja hyvälle tyypille töitä riittää aina!

Mikäli, olet itse yllä mainitun henkilön kaltainen tai lähipiiristäsi löytyy kriteereihin sopiva henkilö, ilmianna itsesi tai kaverisi!

tytöt

Suurella sydämellä

Harmonian tehotypyt

ps. ilmoitusta saa jakaa eteenpäin!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s