Perfekt ansiktsvård med ultraljud


Har du problem med torr hud, hud som solen har skadat eller orenheter?

Ultraljud förnyar huden, torrheten försvinner och porerna djuprengörs. Reducerar hudens slapphet, förbättrar cellförnyelsen och kollagen produktionen. Huden blir klarare, jämnare och friskare.

Hos oss på Harmonia använder vi ultraljud i våra ansiktsbehandlingar. Perfekt ansiktsvård 75 minuter 69€.

Innehåller: grundrengöring, peeling, ultraljudsbehandling, mekanisk rengöring, ånga, ansiktsmask, massage för axlar, nacke, ansikte, dagkräm och solskyddsfaktor 50.

Efter behandlingen är det viktigt att akta solen i minst 24 timmar och återfukta huden. Ultraljudsbehandling gör inte ont, och gör ingen skada för hyn. Behandlingen kan göras som enskild vård eller som serie behandling.

Hudterapeuter överallt i världen använder ultraljud med fina resultat.

Välkommen på ultraljudsbehandling hos oss på Harmonia!

Hälsningar Elina, Harmonias hudterapeut.


Elina

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa hyvinvointia ♡

Ihminen ottaa päivässä keskimäärin 8000-15000 askelta. Jalkateriin kohdistuu päivittäin kävelyn aiheuttama voimakas kuormitus. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia siitä että jalkamme jaksavat kuljettaa meitä läpi elämän. Jalkojen terveydellä on merkittävä osa ihmisen yleisen toimintakyvyn kannalta.

Jaloissa ilmeneviin ongelmiin tulisi kiinnittää huomiota mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tai ennaltaehkäisevästi. Hyvillä omahoitotottumuksilla on keskeinen rooli jalkojen hyvinvoinnin säilyttämisessä. Tähän sisältyy hyvän hygienian ylläpito, jalkaterien voimistelu ja oikeanlaisten kenkien valinta. Kovettumien ja halkeamien ehkäisemiseksi on tärkeää muistaa jalkojen säännöllinen rasvaus.

Aika-ajoin on syytä kääntyä ammattilaisten puoleen. Näin voidaan tarkastaa jalkojen kunto ja hoitaa mahdolliset ongelmat, kuten kovettumat, känsät ja paksuuntuneet tai sisäänkasvavat kynnet. Se kuinka usein jalkahoidossa tulisi käydä on hyvin yksilöllistä. Toisille riittää kausittain tehtävä ”huolto”, kun taas joissain tapauksissa on syytä hoidattaa jalat kuukausittain kuten kivuliaat känsät ja jalkapohjat joihin muodostuu paljon kovettumaa lyhyessä ajassa. Myös diabeetikot ovat erityisen tärkeässä asemassa jalkojenhoidon suhteen.

Harmoniassa hoidamme jalkasi ammattitaidolla, ammattimaisia välineitä käyttäen ja hyvää hygieniaa ja aseptiikkaa noudattaen. Otamme huomioon kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja vaivat.

Teksti: Tuuli Uuranen, Jalkaterapeutti

Kuva: Tuuli Uuranen

Elinvoimaiset hiukset ruokavalion avulla!

Harmonian kauneusvinkit!

Hiukset tarvitsevat ravintoa voidakseen hyvin, kaikki mitä syömme ja saamme kehoomme näkyy hiusten hyvinvoinnissa.

1. Proteiininsaanti

Jos et saa ruokavaliostasi riittävästi proteiinia, hiukset kuivuvat ja niiden rakenne heikkenee. Vähä proteiiniset dieetit voivat olla syynä myös hiustenlähtöön.

Vinkit: Syö paljon kanaa, kalkkunaa, kalaa, maitotuotteita ja kanamunia.

Kasvissyöjien proteiinin lähteet: palkokasvit ja pähkinät.

2. Rauta vahvistaa hiuksia

Rauta on hiuksille tärkeä mineraali, raudan puute voi aiheuttaa anemiaa ja vaikuttaa negatiivisesti hiusten kasvuun ja näin lisätä myös hiustenlähtöä.

Raudan lähteet: punainen liha, kana, kala, pinaatti, linssit, parsakaali ja kaali.

3. C- vitamiini

C- vitamiini edistää raudan imeytymistä joten se on myös hyvin tärkeä vitamiini hiusten hyvinvoinnin kannalta.

C- vitamiinia on paljon tuoreissa marjoissa, sitrushedelmissä, parsakaalissa ja bataateissa.

4. Omega 3- rasvahapot kosteuttavat

Koko kehomme hyvinvointiin tarvitsemme omega 3- rasvahappoja, ne kosteuttavat päänahan luonnollisella tavalla.

Lisää ruokavalioosi: lohta, silakkaa, sardiineja, taimenta tai mitä tahansa kalalajia.

Jos et ole kalan ystävä suosi avokadoa, kurpitsansiemeniä ja saksanpähkinöitä.

5. A- vitamiini on tärkeä osa talintuotantoa 

Tali on ehdottoman tärkeä osa päänahan hyvinvointia. Jos talin tuotanto heikkenee se näkyy usein päänahan hilseilynä ja on osa syy päänahan kutinaan.

Beetakaroteeni tuottaa A- vitamiinia jonka hyviä lähteitä ovat porkkanat, kurpitsat ja bataatit.

6. Suojaa hiuksia auringolta 

Varmista riittävä E- vitamiinin saanti.

E-vitamiinia saa hyvin pähkinöistä.

fb_img_1546622025140

Sorvin ääressä jälleen, tervetuloa kaunistautumaan Harmoniaan!

Niin se taas kesä mennä vierähti ja Harmonian tehotypytkin saivat ladattua akut täyteen virtaa uutta kautta varten! Hyvänolonkeskus Harmonia on täyden palvelun talo ja hemmottelemme Sinut kirjaimellisesti päästä varpaisiin.

Palvelutarjontamme on pysynyt ennallaan ja muistutuksena uusimmat palvelut mitä meillä on tarjota:

Microblading 3D-kulmat, uudenlainen kulmien pigmentointitekniikka, jolla saadaan luonnollinen ja kaunis lopputulos. Hinta 229€ (sis. vahvistuksen)

Yumi-lashes ripsien kestotaivutushoito, jolla saat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä ilman liimaa tai irto-osia. Hinta 69€ (sis. ripsien värjäyksen)

Podofix kynnenoikaisumenetelmä mahdollistaa kivuttoman kynsien oikaisun, jossa kynnen kuperuutta pystytään oikaisemaan ja suuntaamaan kynnen kasvua oikeaan suuntaan. Hinta 79€ (sis. 1.käyntikerran ja tarkastuskäynnin)

Faskiamanipulaatio (Stecco Method), italialainen yli 30 vuotta vanha hoitomuoto jossa etsitään seurauksen sijasta syytä. Menetelmässä keskitytään lihaksen, syvän faskian ja sen osatekijöiden väliseen toiminnalliseen suhteeseen. Hinta alk. 45€

Ajanvaraukset onnistuvat kätevästi puhelimitse/whatsapilla +34 622 358 788, sähköpostilla harmonianposti@gmail.com tai Hyvänolonkeskus Harmonian facebook-sivujen kautta.

Tervetuloa hemmotteluun niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat! ❤

Ultra vai timantti?

IMG-20180518-WA0009

Säännöllinen kasvohoito pitää ihon hyväkuntoisena ja samalla hoitava kosmetologisi voi huomata ihomuutokset ajoissa ja niitä voidaan hoitaa oikeilla menetelmillä. Parhaat tulokset saat sarjahoitamalla ihoa timanttihionnalla tai ultraäänellä.

Timanttihionta kirkastaa ihoa,
tasoittaa juonteita ja pigmenttimuutoksia. Madaltaa ja vaalentaa myös arpia. Hoito sopii
kaiken ikäisille, mutta ei iholle jossa on psoriasis, roaccutan kuuri, kortisonilääkitys, couperosa tai ohut iho.

IMG-20180518-WA0010

Ultraääni sopii erittäin tehokkaaseen ihonpuhdistukseen. Ultraääni vähentää
epäpuhtauksia ja sillä on myös kohottava ja kosteuttava vaikutus. Hoito ei sovi asiakkaalle, joka on raskaana, sairastaa diabetesta, epilepsiaa tai sydän- ja verisuoni sairauksia.

Laitehoitojen jälkeen tulee välttää hikoilua ja saunomista ensimmäisen vuorokauden ajan. Ehdottoman tärkeää on muistaa suojata spf50-suojakertoimella vähintään kaksi seuraavaa päivää. Laitehoidon jälkeen iho ottaa paremmin vastaan hoitotuotteiden tehon ja siksi hoitojen jälkeen ihon kosteutus on erittäin tärkeää. Parhain kotihoito saadaan aikaan päivittäisellä puhdistuksella, hoitovoiteen käytöllä ja viikottaisella ihotyypille sopivalla kuorinnalla.

Me käytämme hoidoissa Dermalogican tuotteita ja suosittelemme asiakkaalle aina hänen tarpeisiin soveltuvan hoidon sekä kotihoitotuotteet.

 

Tervetuloa!

 

Podofix- kivuton kynnenoikaisuhoito

Podofix -kynnenoikaisumenetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden ja taipuneiden kynsien hoitoon. Hoito perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitetty rautalankajousi.
Seuraamme asiakkaan podofix hoitoa 3kk ajan.
IMG_20180502_134210

Asiakkaalla on kuperat isovarpaankynnet, jotka ovat vaivanneet jo pitkään. Ensimmäisellä käyntikerralla kynnet olivat kivuliaat ja
kosketusherkät. Ensihoitona kynnet lyhennettiin ja viilattiin kevyesti niin, että kynteen ei jäänyt teräviä kulmia. Kynsien reunat eristettiin copoline-vanulla, joka ehkäisee kynnen aiheuttamaa painetta suoraan iholle.

IMG_20180502_134521

Jotta kupertuneen kynnen aiheuttamaa painetta saataisiin kevennettyä pysyvämmin, kynttä alettiin hoitaa Podofix -kynnenoikaisumenetelmällä. Kynttä ohennettiin hieman, jotta jousen oikaisuvoima tehostuisi.

IMG_20180502_134907.jpg

 

Kynnelle valittiin sopivan kokoinen liuska niin, että se ulottuisi mahdollisimman lähelle kivuliasta kynnen reunaa. Liuska liimattiin kynnelle ja rautalankajousi kiristettiin niin, että liuskaan saatiin haluttu oikaisuvoima. Lopuksi liuskan kiinnitys viimeisteltiin uv-kovetteisella geelillä.
IMG_20180502_134733.jpg

Seuraavalla hoitokerralla, kahden viikon päästä liuskan kiinnityksestä, tarkistettiin, kuinka liuska on pysynyt kynnellä ja miltä se on asiakkaan mielestä tuntunut. Asiakaan mukaan hoito on ollut täysin kivutonta. Liuska oli kynnellä edelleen tukevasti kiinni.

Kynttä lyhennettiin hieman varmistaen, että siihen ei jäänyt teräviä kulmia ja se eristettiin copoline-vanulla. Asiakkaalle varattiin aika kolmen viikon päähän, jolloin tarkistetaan jälleen liuskan pysyvyys ja oikaisuhoidon tehokkuus.
IMG_20180502_135136.jpg
Podofix pysyy kynnellä tapauskohtaisesti 2 viikkoa – 2 kuukautta. Liuska uusitaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Ensimmäinenhoitokerta (79€) sisältää tarkastuskäynnin noin kahden viikon kuluttua liuskan kiinnityksestä. Uusi jousi kiinnitetään veloituksetta, mikäli se irtoaa viikon sisällä kiinnityksestä. Seuraavan liuskan kiinnitys (50€) suoritetaan 2 viikon – 2 kuukauden kuluttua, riippuen liuskan pysyvyydestä ja kynsien kasvunopeudesta. Hoitoa on suositeltavaa jatkaa, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Varpaita suojaavat ja oikaisevat silikoniortoosit

Silikonista valmistetuilla ortooseilla voidaan suojata ihoa hankaukselta, korjata virheasentoja
tai ehkäistä niiden paheneminen. Varvasortooseja käytetään esimerkiksi vaivaisenluun, vasaravarpaiden tai kiertyneen varpaan hoitoon. Varpaiden suoristuminen vähentää kuormitusta jalkapöydänluiden päiltä ja helpottaa siten myös kipua.
Ortooseja voidaan käyttää myös varvassuojina keventämään känsiä tai kovettumia
esimerkiksi varpaiden päällä tai varvasvälissä tai varpaiden päissä. Nivelten jäykistyttyä
käytetään suojaavia ortooseja vähentämään hankausta kuormitusalueella.

Silikonista valmistetut suojat muotoillaan suoraan asiakkaan jalkaterään. Varpaanoikaisija on pieni apuväline joka ei vie juurikaan tilaa kengässä. Se on hygieeninen, koska se voidaan
pestä saippualla ja vedellä ja se pysyy paikoillaan sukan avulla.

Silikoniortoosit oppilastyönä Harmoniasta jalkaterapiaopiskelija Katjan tekemänä hintaan;

  • pieni ortoosi 15€
  • iso ortoosi 25€

Oppilastyönä ortooseja saatavilla 4.4.2018 saakka.

Ajanvaraukset +34 622 358 788 tai harmonianposti@gmail.com, tervetuloa!

 

Ketä me ollaan? Harmonian tytöt esittäytyvät

Viimeisimmästä ”ketä me ollaan”- kirjoituksesta on tovi päässyt jo vierähtämään ja koska meillä on kokoonpano tässä muuttunut ja palvelutarjonta laajentunut. Niin on aika kertoa hiukan tarkemmin, että ketkäs täällä Harmonian seinien sisällä päivät pitkät häärääkään. Ketä me siis ollaan ja mistä me tullaan, mitä me tehdään! Harmoniassahan työskentelee tällä hetkellä täysipäiväisesti viisi iloista tyttölasta, jokainen on oman osa-alueensa ammattilainen.

Parturikampaamon puolella meillä toimii yhteenhitsautunut tehotiimi Netta ja Anni. Nämä kaksi oman alansa ammattilaista rakastavat työtään ja ovat kuin syntyneet sakset käteen.

Netta, 34 vuotta on kotoisin Vantaan Rajakylästä, eli meijän ainoa pääkaupunkiseudun kasvatti. Tuo tehokas punapää on vuonna 2009 tullut Harmoniaan parturi-kampaajakoulusta työharjoitteluun ja tykästyi Harmoniaan sekä elämänmenoon täällä Espanjan Aurinkorannikolla niin paljon, että hän on ilmeisesti tullut tänne jäädäkseen. Yrittäjänä hän alkoi toimimaan Harmoniassa vuonna 2010 ja myöhemmin hän päätyi Harmonian omistajaksi. Vaikka välillä vaikuttaa, että Harmonia on Netan toinen koti niin vapaa-ajallaan tämä tehotyttö nauttii matkustamisesta, vuorilla vaeltamisesta sekä talvi-aikaan hänet voi löytää laskettelemasta Sierra Nevadan rinteiltä. Netta hoitaa hiustenleikkaukset miehille sekä naisille, kaikki värikäsittelyt, permanentit, geelilakkaukset sekä yumi-lashes kestotaivutukset.

Anni, 26 vuotta on iloinen savolaistyttö suoraan kalakukkojen seasta Kuopiosta. Anni on ylioppilas ja parturi-kampaaja. Tuo savolaisvahvistus on myöskin eksynyt Harmoniaan pysyvästi työharjoittelun kautta ja Harmoniassa onkin hällä kohta vierähtänyt 3 vuotta ja myös hänelle Harmonia on kuin toinen koti ❤ . Vapaa-ajallaan tämä tehotyttö tykkää matkustella ja kokeilla uusia urheilulajeja, Espanjassa oloaikana onkin kuulemma tullut kokeiltua kaikenlaista padelista suppailuun. Lumilautailu on Annin pitkäaikainen ja rakas harrastus, joten hänetkin voi löytää Sierra Nevadan rinteiltä aina kun aikataulut sen sallivat. Anni hoitaa hiustenleikkaukset miehille ja naisille, kaikki värikäsittelyt , permanentit, ripsipidennykset sekä microblading 3D kestopigmentoinnit kulmille.

Harmoniassa kun hoidetaan ihmiset kuntoon kirjaimellisesti päästä varpaisiin, niin vuosi sitten tiimimme sai uusia tuulia, kun jalkaterapeutti Tuuli aloitti meillä työt.

Tuuli, 28 vuotta on alunperin kotoisin iloisesta Itä-Suomesta, Imatralta. Opiskeluiden perässä hän asettui  kuitenkin Helsinkiin . Tuuli on valmistunut jalkaterapeutiksi Helsingissä Metropolia ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Syksyllä 2015 hän suoritti Erasmus-opiskelijavaihdon Malagan ylipistossa jalkaterapiaopintojen (espanjaksi podologia) tiimoilta. Tästä jäi kaipuu maata, sen kulttuuria ja kieltä kohtaan ja Tuulin onneksi töitä Aurinkorannikolta löytyikin pian valmistumisen jälkeen.  Pirtsakkaa Tuulia kiinnostaa erilaiset kulttuurit, matkustelu ja hän lukee vapaa-ajallaan paljon sekä joskus hänet voi löytää lähivuorilta vaeltamasta. Tuuli hoitaa kaikenkuntoiset jalat ikään ja sukupuoleen katsomatta. Perus jalkahoitojen lisäksi hän taitaa myös podofix-kynnenoikaisun.

Harmonian viimeisimmästä nurkkahuoneesta löytyykin jo Harmonian vakiokalusteisiin lukeutuva hieroja Elina.

Elina, 31 vuotta on kotoisin Pohjois-Karjalan sydämestä Liperistä. Hierojakoulutuksen lisäksi Elina on kouluttautunut liikunta-alan tiimoilta personal traineriksi, fustra- sekä kahvakuulaohjaajaksi. Tämä kehonhuollon ammattilainen tekee työtään puhtaalla intohimolla ja rakkaudesta työhön ja sen tuloksiin, sekä mahdollisuuteen auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Harmonia on Elinan toinen koti ja olohuone, välillä vaikuttaa että kellonajasta riippumatta suurimmat tsäänssit tavoittaa tämä tehotyttö  on poiketa Harmoniaan. Vapaa-ajallaan hän tykkää matkustella, vaeltaa vuorilla, heilua kahvakuulien kanssa rannalla, suppailla ja milloin mitäkin. Aktiivinen elämäntapa on Elinan sydäntä lähellä. Vapaa-aikaa ilostuttaa myös Harmonian maskottinakin välillä toimiva chihuahua herra Bojo ❤ Töihin Harmoniaan Elina on tullut 2014 syksyllä. Klassisen hieronnan sekä urheiluhieronnan lisäksi Elina taitaa aroma- ja kuumakivihieronnan sekä intialaisen päähieronnan. Keväällä hän on lähdössä jatkokouluttautumaan, mutta näistä uusista tuulista myöhemmin lisää.

Harmonian uusin vahvistus on nuoresta iästään huolimatta kauneudenhoitoalan rautainen ammattilainen.

Elina, 24 vuotta on kotoisin Iitistä, mutta sittemmin helsinkiläistynyt ja tehnyt kosmetologin töitä jo 7 vuotta. Hän on aloittanut työt Harmonian valtakunnassa marraskuussa 2017 ja tämä määrätietoinen tehotyttö vaikuttaisi myös tulleen jäädäkseen, koska uusi työpaikka sekä Fuengirola tuntuu häntä miellyttävän. Vapaa-ajallaan hän tykkää urheilla ja tällä hetkellä sydäntä lähellä on potkunyrkkeily sekä kuntosalilla treenaaminen. Urheilullinen typy kun on niin ihan laji kuin laji, niin hänet saa houkuteltua mukaan. Elina tekee kasvohoidot (laitteilla ja ilman), geelikynnet, sokeroinnit, yumi-lashes kestotaivutukset sekä perus jalkahoidot.

 

Harmonian tehotypyt toivottavat sydämellisesti jokaikisen asiakkaan tervetulleeksi meille!

NÄHDÄÄN HARMONIASSA

TRATAMIENTO DE PESTAÑAS YUMI LASHES PASO A PASO

A continuación te presentamos el último tratamiento para tus pestañas sin componentes artificiales.

Foto antes del tratamiento

 

Paso 1

Elegimos el tamaño de las almohadillas
Esta va a depender de la longitud de tus pestañas y de su curvatura.
En este caso hemos elegido tamaño pequeña.

Tamaño S

Paso 2

Una vez adheridas las almohadillas pasamos a colocar las pestañas separándolas pelo a pelo.

Paso 3

Comenzamos a aplicar el producto 1 “LIFT”
Este producto altera la forma del tallo del pelo.
La aplicación tiene una duración de 10 a 20 minutos.

 

Paso 4

Pasamos a retirar el producto aplicado anteriormente y a continuación aplicamos el producto 2 “FIX”
En este paso vamos a darle una nueva forma a las pestañas.
La duración de este producto de 5 a 8 minutos.

Paso 5

Pasamos a retirar el producto y aplicamos el tinte de pestañas.
El color negro azulado le da mayor intensidad de color y volumen en tus pestañas.

Paso 6

Finalmente retiramos  el tinte de pestañas y les aplicamos un aceite especial para hidratarlas y fortalecerlas.

Foto de antes y despues

 

Comentarios del tratamiento

“Nunca imagine que podría obtener este resultado tan increible solo usandolo productos naturales. Lo recomiendo totalmente”

Tratamiento de pestañas YUMI LASHES sin componentes artificiales 69 euros,

Citas +34 622 358 788 y harmonianposti@gmail.com

BIENVENIDOS ❤