Töitä tarjolla kosmetologille/jalkahoitajalle Aurinkorannikolla

Etsimme tehotiimiimme Espanjan Aurinkorannikolle osaavaa ja työstään innostunutta kosmetologia/jalkahoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Yleisesti ottaen töitä tekevälle riittää eli hyvin pitkälti omalla persoonallasi ja asenteellasi voit työn määrään vaikuttaa.

Harmonian tehotypyt muodostaa tällä hetkellä kaksi parturi-kampaajaa, kosmetologi ja hieroja. Pyöritämme neljästään täyden palvelun taloa, Hyvänolonkeskus Harmoniaa, jossa valttikortteinamme ovat asiakaslähtöisyys ja suomalainen ammattitaito. Työtämme teemme vakavasti muttei tosissaan, pilke säilyy silmäkulmassa ja nauru raikaa työpaikallamme usein ja paljon! Toivoisimme, että löydämme tiimin jatkoksi hyvän tyypin.

OLISITPA:

sosiaalisesti lahjakas

tiimipelaaja

iloinen

ammattitaitoinen

kielitaitoinen (englanti vähintään, ruotsi/norja ja espanja suurta plussaa ja tietenkin jos puhut sujuvvaa savvoo tai oot muunlainen murrehirmu niin siitä saa vielä enemmän plussaa)

työtä pelkäämätön

asiakaspalvelutaitoinen

TARJOAMME:

Aurinkorannikon parhaimmat työkaverit

kivan kausityön

pitkät kesälomat

hyvän työpaikan valmiilla asiakaskunnalla

Mikäli tunnistat itseäsi millin vertaa ylläolevista toivomuksista, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja kuvan kera sähöpostiin elina.sonne@gmail.com 🙂 Työpaikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, eli tyttö hyvä, eläpäs kulje onnesi ohi vaan hae Aurinkorannikon parhaimpaan tiimiin mukkaan!

❤ Harmonian tehotypyt

dsc_0296beibet

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s