Uutta Harmoniassa

Koska Harmonian 18-vuotis synttärihulinoista selvittiin kunnialla, on aika heittää uudet valttikortit kehiin, ihan vain koska kevät!

Tulevasta lauantaista lähtien Harmoniassa on voimassa ns. hieronnan SUPERLAUANTAI. Mitä se tälläinen Superlauantai sitten käytännössä tarkoittaa? Se tarkoittaaa sitä että tulevasta lauantaista (4.4) lähtien on Harmoniassa tarjolla 60min hieronnat hintaan 25€ (normaalihinta 36€) Superlauantai on aluksi voimassa 25.4.2015 asti ja sen takia katsotaan tilannetta uudelleen.

Eli hopi hopi, nyt jos koskaan kannattaa vinkata kaverille, enolle, tädille ja siskon poikaystävälle, että kipin kapin hierontaan! Koska nyt se on Superlauantaisin miltei yhtä halapaa kuin saippua!

Sen lisäksi, että hierontaa saa lauantaisin edullisesti, on meillä pääsiäispyhien jälkeen tarjolla koko huhtikuun myös huippusuositut oppilastyöt sekä kosmetologi- että parturi-kampaamopuolella.

Kevään aikana starttaa myös Harmonia-kahvakuula, mutta siitä enemmän kun on ajankohtaista ja kaikki palikat kohdallaan, toki uteliaimmat voivat ottaa koska vain allekirjoittaneeseen yhteyttä.

TERVETULOA KAUNISTAUTUMAAN! 

ps. aikoja meille saa varattua numerosta +34 952 588 788, tai oo reipas ja tule paikan päälle: Avenida Nuestro Padre Jesus Cautivo 9, local 11 (Los Boliches)

<3: Hieroja-Ellu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s