Aromatica Wellness aromaöljyt

 

Harmoniassa aromahieronnoissa sekä lisämaksusta 5€ myös muissa hieronnoissa (kuumakivihieronta sekä urheiluhieronta) käytetään Aromatica wellnesin valmiita aromaöljyseoksia.

Näissä oljyissä vaikuttavina aineina on monen 100% eteerisen öljyn yhdistelmä, joka vaikuttaa fyysisesti ihon ja elimistön kautta ja psyykkisesti hajuaistin kautta. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla eivätkä ne sisällä GMO-raaka-aineita.

Hierontoihin valittavissa tällä hetkellä seuraavat vartaloöljyseokset:

Rentouttava hierontaöljy, stressinlievittäjä. Rentouttaa tehokkaasti lihaksia ja mieltä, laukaisee jännityksiä.

 

 

 

Fibromix hierontaöljy, lievittää epämukavaa oloa. Rauhoittava ja rentouttava hierontaöljy sopii fibromyalgiasta ja muista reumaattisista vaivoista kärsivien hierontaan. Tasapainottaa kehon toimintaa.

 

 

Virkistävä hierontaöljy, poistaa väsymystä. Erittäin hyvä ennen fyysisiä ja henkisiä ponnistuksia,matkustamisen jälkeen tai toipilasaikana. Kohottaa mielialaa.

 

 

Lihashoito hierontaöljy, hoitaa lihaksistoa ja auttaa lihaskuntoa. Edistää lihaksen aineenvaihduntaa ja ylläpitää tonusta ennen ja jälkeen suoritusta käytettynä. Lämmittävä.

 

 

Lymfa hierontaöljy, poistaa nesteitä ja mm.alaraajojen turvotusta. Tukee lymfahieronnan vaikutuksia paikallisesti lymfahoidon jälkeen käytettynä. Kokovartalohierontaan ja myös paikallisen käyttöön esim. jalkojen nestekertymien lievitykseen.

Mainokset