Hieronta

sdr

Vaikket olisikaan huippu-urheilija, lihaksistosta on silti tärkeää pitää huolta.

Urheiluhieronta sopii kaikille ja kaikenikäisille. Urheiluhieronnalla pystytään rentouttamaan lihaksia ja parantamaan niiden verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronta auttaa myös erilaisiin kiputiloihin sekä lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Urheiluhieronnan pohjana on klassinen hieronta ja hieronnnan voimakkuus sekä otteet/tekniikat valitaan AINA asiakkaan mukaisesti. Urheiluhieronnan tulisi kuulua jokaisen urheilijan tai kuntoilijan säännölliseen lihashuoltoon.

Harmoniassa urheiluhieronnan lisäksi on saatavilla aromahierontaa, joka on lempeä ja rentouttava hierontamuoto, jossa hierotaan vartaloa pehmein sivelyottein. Hieronta tehdään Ulla-Maija Gracen valmiilla öljysekoituksilla, joista voit hieronnan alussa valita mieleisesi. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa mieli sekä keho.

intialaista päähierontaa, joka on rentouttava niska-hartian- ja pään alueen käsittely. Päähieronta lievittää stressiä, auttaa jännityspäänsäryssä ja migreenissä sekä parantaa unen laatua.

rentouttavaa kuumakivihierontaa, joka on lempeä koko vartalon hieronta, jossa hyödynnetään kuumakivien lämpöä.

sekä urheiluhieronta kuumakivillä, tämä hieronta rentouttaa lihaksen tehokkaammin ja aukaisee jännitystiloja paremmin kuin pelkkä urheiluhieronta. Kivien lämpö tekee hieronnasta miellyttävämpää ja tehokkaampaa. Kivillä saadaan intensiivinen kontakti kipupisteisiin sekä lihasten lähtö-ja kiinnityskohtiin. Erityisesti jalkojen käsittelyyn kuumakivet sopivat täydellisesti!

Hierontahinnaston löydät TÄSTÄ!