Microblading 3D-kulmat

Harmoniassa tehdään 3D-kulmakarvat microblading-tekniikalla. Microblading on uudenlainen pigmentointitekniikka, jolla saadaan luonnollinen jälki ja kaunis lopputulos. Ero microbladingilla tavalliseen pigmentointiin on värin kesto iholla. Bladingia tehdessä pigmentti viedään ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin, joten jälki ei ole lopullinen kuten tatuoidessa tai monesti myös pigmentointia tehdessä. Ihosta riippuen uudelleenkäsittely tehdään 10-12kk jälkeen ensimmäisestä kerrasta.

Ensimmäisellä kerralla varaamme toimenpiteeseen 2 tuntia aikaa, jolloin ehdimme rauhassa suunnitella kulmat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja puuduttaa käsiteltävän alueen. Ensimmäisestä käsittelystä 3-4 viikon kuluttua teemme kulmille vahvistuksen ja tarvittaessa muotoilemme kulmia lisää.

Hinnaston löydät TÄSTÄ!

______________________________________________________________________

HYVÄ TIETÄÄ

ennen toimenpidettä

-VARAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN.
Kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erittäin kova punoitus on kuitenkin harvinaista. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.
-TULE TOIMENPITEESEEN KEVYELLÄ MEIKILLÄ.
Älä laita raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide tehdään. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok. Älä kuitenkaan meikkaa kulmiasi.
-OLE VAROVAINEN LÄÄKITYSTEN KANSSA.
On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet sekä verenohennuslääkkeet. Suosittelemme myös välttämään lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.
-ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA 48h ENNEN TOIMENPIDETTÄ
-ÄLÄ LUOVUTA VERTA SAMANA PÄIVÄNÄ KUIN MICROBLADING-TOIMENPIDE SUORITETAAN
-OLE AVOIN ALLERGIOISTASI JA MUISTA TERVEYTEEN VAIKUTTAVISTA ASIOISTA

toimenpiteen jälkeen

-KÄSITTELE KULMIA HELLÄSTI ÄLÄKÄ REVI KUOLLUTTA IHOA TAI RUPEA
Kulmiin ei saa koskea likaisilla käsillä! Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana microbladingin jälkeen. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Tässä paranemisvaiheessa kulmat kutiaa, mutta niitä ei saa repiä tai raapia.
-HIERO BEPANTHENIA JA RAUHOITTAVAA ÖLJYÄ KULMIIN
Bepanthen (punainen) on paras hoito kulmiin, sillä se on kevyt ja hengittävä voide, joka parantaa haavat nopeasti. Rasvaa voi levittää muutaman tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle. Rasvaa kannattaa levittää aamuisin kevyt kerros, tarvittaessa päivällä lisäys ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa hieman paksumpi kerros. Myös manteliöljy on hyvä kutiaville kulmille.
-SUOJAA UUSIA KULMIASI HYVIN ENSIMMÄISET 72h
Vältä saunomista, kovaa hikoilua, uimista ja aurinkoa. Älä myöskään laita mitään meikkiä kulmiin tämän 72h aikana, koska iho on vielä silloin herkkä ja haavat avoinna, jolloin bakteerit pääsevät helpommin ihon alle.
-EI KULMAMEIKKIÄ EIKÄ ANTI-AGE -VOITEITA
Vähintään viikon (mieluiten 10 vuorokauden) ajan toimenpiteen jälkeen suosittelemme olemaan käyttämättä minkäänlaista meikkiä kulmissa. Älä myöskään käytä anti-age -voiteita ennen kuin kulmat ovat täysin parantuneet.
-MICROBLADINGIN JÄLKEEN OLEVA TULOS EI OLE LOPULLINEN
Värin pigmentti haalistuu hieman toimenpiteen jälkeen. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua.